Za brskanje po spletu uporabljate spletni brskalnik Internet Explorer 6, ki je zastarel.
Zaradi varnejšega in zanesljivejšega brskanja po spletu priporočamo nadgradnjo spletnega brskalnika na eno od naslednjih različic:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

E‑M5 MARK II

Najučinkovitejša stabilizacija slike
 • OM-D kakovost videosnemanja
 • Najkompaktnejši v svojem razredu
 • Zaščiten pred prahom in dežjem, odporen na mraz

SH‑2

Razločnost in lepota v enem
 • Vrhunski videz - prefinjen občutek
 • Optična 5-osna stabilizacija slike za ostre posnetke
 • Napredna nočna fotografija

E‑M1

Fotoaparat, ki prekaša D‑SLR
 • Ohišje idealne velikosti
 • Dvojni sistem samodejnega ostrenja FAST za hitro in natančno izostritev
 • Odlično oblikovan in uporaben

STYLUS 1

Zelo vitek. Izjemno zmogljiv.
 • Konstantna apertura z veliko svetlobno močjo 1 : 2,8
 • Opremljen s tehnologijo OM-D
 • Intuitivno fotografiranje v profesionalnem slogu

Spoznajte svet
Olympusovih fotoaparatov

OM-D

Najvišja hitrost, natančnost, ustvarjalnost in kakovost posnetkov - v očarljivem klasičnem slogu.

Več

PEN

Elegantni sistemski fotoaparati, lahki za nošenje, s kakovostjo SLR in izmenljivimi objektivi.

Več

STYLUS

Majhni in zmogljivi: kompaktni fotoaparati za vse priložnosti.

Več

OBJEKTIVI

Popoln izbor zoom, makro in fiksnih objektivov - vse, kar je potrebno za ustvarjalno fotografiranje.

Več

Z Olympusovo dodatno opremo je mogoča vsaka fotografija!

Predlagamo tudi

Zadnje novice Tiskovno središče

Vse novice

 • Srebrn SH-2- sprednja stran
  NOVO

  11.03.2015

  SH-2: Za najlepše spomine

  Najboljše fotografije nastanejo ob najbolj nepričakovanih trenutkih, toda to se običajno ne zgodi ob popolni fotografski svetlobi in tudi razigranih otrok ni mogoče enostavno ustaviti, medtem ko pripravljamo fotoaparat. Zato je Olympus v svoj novi kompaktni fotoaparat Stylus SH-2 vgradil vrhunsko tehnologijo, potrebno za videosnemanje in fotografiranje med premikanjem - hitro, enostavno in celo v mraku. Takšne kakovosti posnetkov s fotoaparati na telefonih ni mogoče doseči, vendar s SH-2 za enkratne fotografije kljub temu ni potrebno biti profesionalni fotograf. Olympus je poskrbel tudi za čudovit videz in kompaktno ohišje novega fotoaparata. Zaradi kombinacije usnju podobne teksture in kovinskega ohišja, ki spominja na klasične fotoaparate, se SH-2 spretno zlije z okolico in vsakim modnim slogom, vsakdanjim ali gala. Na rojstnodnevni zabavi ob soju sveč ali na obali pod zvezdnatim nebom se s pomanjkanjem svetlobe učinkovito spoprime novi delovni program Nočna pokrajina. Optična tehnologija za 5-osno stabilizacijo slike prihaja iz Olympusovih fotoaparatov profesionalnega razreda in tresenje ublaži bistveno učinkovitejše od primerljivih fotoaparatov. To je zlasti pomembno pri fotografiranju z močnim 24-kratnim optičnim zumom ali intervalnem snemanju iz roke ponoči. Seveda SH-2 omogoča tudi povezavo Wi-Fi, prek katere lahko posnetke prenesemo na pametni telefon, in ima vse ustvarjalne funkcije ter odlično razporeditev tipk in gumbov za upravljanje, značilno za Olympusove fotoaparate.

  Več
 • Srebrn OM-D E-M5 Mark II, sprednja stran
  NOVO

  05.02.2015

  Za lahkotnejša potovanja in stabilnejše fotografiranje z najučinkovitejšim stabilizatorjem slike na svetu

  Z novim OM-D E-M5 Mark II se fotoaparat spreminja v napreden pripomoček profesionalnega videza in vrhunske kakovosti za spontane, ustvarjalne fotografe in videografe. E-M5 prve generacije je ambicioznim fotografom prinesel možnost fotografiranja v kakovosti D-SLR na terenu in med premikanjem brez uporabe stativa ter druge nepotrebne in okorne opreme. Ključ do tega je bila njegova nizka teža, kompaktna oblika in edinstven 5-osni stabilizator slike. Olympus je pri E-M5 Mark II nadaljeval z razvojem sistema za stabilizacijo slike in dosegel najučinkovitejši stabilizator slike na svetu v trenutku najave fotoaparata. Kompenzacija tresenja fotoaparata je enakovredna za 5 stopenj EV večji hitrosti zaklopa, kar pomeni osupljivo visoko kakovost posnetkov ob šibki svetlobi. Temu primerna je tudi kakovost izdelave ohišja OM-D, odpornega na vse vremenske razmere. Fotoaparat z izjemno hitrim sistemom za samodejno ostrenje in stabilizacijo slike je zaradi kompaktnega ohišja in nizke teže idealen za fotografiranje hitrih motivov v naravi ob vsakršnih vremenskih razmerah. Novi OM-D E-M5 Mark II bo na voljo od druge polovice februarja.

  Več
 • M. ZUIKO DIGITAL ED 14-150 mm 1 : 4,0-5,6 II
  NOVO

  05.02.2015

  V vseh pogledih izboljšani vsestranski zum objektiv

  Ko se namesto z vsakodnevnimi opravki raje ukvarjate s fotografijo, potrebujete opremo, ki ni le vzdržljiva in lepe zunanjosti, temveč zagotavlja tudi najboljše delovanje glede na svojo velikost in težo. Pri tem seveda ne gre pozabiti niti na prilagodljivost in okretnost. Olympusov telefoto objektiv M. ZUIKO DIGITAL ED 14-150 mm 1 : 4,0-5,6 II druge generacije je natanko to - s prenovljeno konstrukcijo in lečami z Olympusovim optičnim premazom ZERO, ki skrbi za višjo optično kakovost. Mojstri v M. ZUIKO so k dosedanjim odlikam objektiva 14-150 mm dodali še robustno zaščito pred vsemi vremenskimi vplivi, zato je idealen za uporabo na Olympusovih fotoaparatih OM-D, prejemnikih številnih priznanj in nagrad. Tako kot njegov vsestranski predhodnik je tudi novi objektiv lahek in kompakten. Na voljo od druge polovice februarja 2015 po priporočeni maloprodajni ceni 649 €.

  Več
 • Olympus Tough TG-860
  NOVO

  05.02.2015

  Fotoaparat serije TOUGH z najbolj širokokotnim objektivom je pripravljen na izziv

  Novi Olympus Tough TG-860 prinaša ljubiteljem akcije in adrenalinskih športov vse, kar potrebujejo - ultra širokokotni objektiv, upravljanje z eno roko, premični LCD za lažje avtoportretiranje, dodatno je na voljo tudi poseben športni etui. Ob kolesarjenju po brezpotjih ali drsanju po valovih med kajtanjem lahko dogajanje posnamemo le z zelo širokokotnim objektivom, zlasti če lahko fotoaparat držimo le z eno roko in imamo za idealni posnetek na voljo le eno priložnost. Zato je Olympus v novi fotoaparat STYLUS Tough TG-860 vgradil objektiv z najbolj širokim kotom, kar jih je na voljo v razredu kompaktnih fotoaparatov (21-105 mm*). Tudi sprožilca sta dva, kar ljubiteljem adrenalina omogoča fotografiranje in videosnemanje v popolni ostrini in v različnih formatih, med premikanjem, nošenjem rokavic, z levo ali desno roko … TG-860 bo na voljo od sredine marca 2015 po priporočeni maloprodajni ceni 299 €.

  Več
 • Ribjeoki objektiv M. ZUIKO DIGITAL ED 8 mm 1 : 1,8 PRO
  NOVO

  05.02.2015

  Velikih pet! Na obzorju že peti objektiv M. ZUIKO Pro

  V letu 2015 se bo Olympusovi že večkrat nagrajeni seriji objektivov M. ZUIKO PRO, ki združuje pristno profesionalno kakovost s kompaktnostjo in nizko težo fotoaparatov Mikro ŠtiriTretjine, pridružil še peti objektiv. Svetlobno močni ribjeoki objektiv M. ZUIKO DIGITAL ED 8 mm 1 : 1,8 PRO bo skupaj s še enim, širokokotnim zoom objektivom PRO, ki bo prišel na trgovske police letos, in super-telefoto objektivom s fiksno goriščno razdaljo, ki je trenutno še v fazi razvoja, postal stalni član družine objektivov PRO. V njej sta trenutno dva objektiva. Vsi objektivi M. ZUIKO PRO so razviti in izdelani po najvišjih standardih in zagotavljajo najvišjo kakovost slike, kar jo je Olympus dosegel pri svoji optični opremi.

  Več informacij o M.ZUIKO
 • Črn E-M1, sprednja stran
  NOVO

  05.02.2015

  Nova nadgradnja strojne programske opreme za vodilni model serije OM-D, E-M1

  Najnovejša nadgradnja strojne programske opreme v3.0 za OM-D E-M1 prinaša dve novi funkciji. Pri rafalnem fotografiranju s hitrostjo 9 posnetkov na sekundo se poleg izjemno hitrega dvojnega samodejnega ostrenja uporablja še dodatno ostrenje, ki izostri vsak posamezen posnetek posebej in zagotovi popolno ostrino, brez zamegljenosti. Nadgradnja omogoča tudi uporabo najnovejše različice Olympusove aplikacije OI.Share (v2.5), s katero lahko med videosnemanjem na zaslonu telefona prek povezave Wi-Fi prikažemo živo sliko s fotoaparata. Nadgradnja je brezplačna in je na voljo od 24. februarja 2015. Za prenos in namestitev na fotoaparat je potreben program za posodabljanje Olympusovih digitalnih fotoaparatov (Olympus Digital Camera Updater).

  Več
 • NOVO

  29.01.2015

  Posodobitev strojne programske opreme E-PL7

  Na voljo je posodobitev strojne programske opreme za E-PL7 na različico 1.2.

  Več
 • Črn STYLUS 1, sprednja stran
  NOVO

  15.01.2015

  Nadgradnja strojne programske opreme za STYLUS 1 prinaša večjo goriščno razdaljo in še veliko več

  Olympus je izdal obsežno nadgradnjo strojne programske opreme za STYLUS 1, ki še izboljšuje odlične tehnične lastnosti enega najboljših kompaktnih fotoaparatov, prejemnika oblikovalske nagrade red dot 2014. Na različico v2.0 nadgrajen fotoaparat ima večjo goriščno razdaljo in omogoča fotografiranje s širokim kotom vse do 22,4 mm*. Nova strojna programska oprema prinaša uporabnikom STYLUS 1 ustvarjalne možnosti intervalnega fotografiranja in izdelave intervalnega videa, ki sta zelo priljubljeni funkciji med uporabniki Olympusovih vrhunskih fotoaparatov OM-D. Med številnimi drugimi izboljšavami velja omeniti združljivost z najnovejšo različico Olympusove aplikacije za pametne telefone OI.Share v2.5, s katero lahko fotoaparat brezžični sprožimo prek telefona. Nadgradnja je brezplačna, za prenos in namestitev na fotoaparat je potreben program za posodabljanje Olympusovih digitalnih fotoaparatov (Olympus Digital Camera Updater).

  Več

Novi izdelki

 • Srebrn SH-2- sprednja stran
  NOVO

  11.03.2015

  SH-2: Za najlepše spomine

  Najboljše fotografije nastanejo ob najbolj nepričakovanih trenutkih, toda to se običajno ne zgodi ob popolni fotografski svetlobi in tudi razigranih otrok ni mogoče enostavno ustaviti, medtem ko pripravljamo fotoaparat. Zato je Olympus v svoj novi kompaktni fotoaparat Stylus SH-2 vgradil vrhunsko tehnologijo, potrebno za videosnemanje in fotografiranje med premikanjem - hitro, enostavno in celo v mraku. Takšne kakovosti posnetkov s fotoaparati na telefonih ni mogoče doseči, vendar s SH-2 za enkratne fotografije kljub temu ni potrebno biti profesionalni fotograf. Olympus je poskrbel tudi za čudovit videz in kompaktno ohišje novega fotoaparata. Zaradi kombinacije usnju podobne teksture in kovinskega ohišja, ki spominja na klasične fotoaparate, se SH-2 spretno zlije z okolico in vsakim modnim slogom, vsakdanjim ali gala. Na rojstnodnevni zabavi ob soju sveč ali na obali pod zvezdnatim nebom se s pomanjkanjem svetlobe učinkovito spoprime novi delovni program Nočna pokrajina. Optična tehnologija za 5-osno stabilizacijo slike prihaja iz Olympusovih fotoaparatov profesionalnega razreda in tresenje ublaži bistveno učinkovitejše od primerljivih fotoaparatov. To je zlasti pomembno pri fotografiranju z močnim 24-kratnim optičnim zumom ali intervalnem snemanju iz roke ponoči. Seveda SH-2 omogoča tudi povezavo Wi-Fi, prek katere lahko posnetke prenesemo na pametni telefon, in ima vse ustvarjalne funkcije ter odlično razporeditev tipk in gumbov za upravljanje, značilno za Olympusove fotoaparate.

  Več
 • Srebrn OM-D E-M5 Mark II, sprednja stran
  NOVO

  05.02.2015

  Za lahkotnejša potovanja in stabilnejše fotografiranje z najučinkovitejšim stabilizatorjem slike na svetu

  Z novim OM-D E-M5 Mark II se fotoaparat spreminja v napreden pripomoček profesionalnega videza in vrhunske kakovosti za spontane, ustvarjalne fotografe in videografe. E-M5 prve generacije je ambicioznim fotografom prinesel možnost fotografiranja v kakovosti D-SLR na terenu in med premikanjem brez uporabe stativa ter druge nepotrebne in okorne opreme. Ključ do tega je bila njegova nizka teža, kompaktna oblika in edinstven 5-osni stabilizator slike. Olympus je pri E-M5 Mark II nadaljeval z razvojem sistema za stabilizacijo slike in dosegel najučinkovitejši stabilizator slike na svetu v trenutku najave fotoaparata. Kompenzacija tresenja fotoaparata je enakovredna za 5 stopenj EV večji hitrosti zaklopa, kar pomeni osupljivo visoko kakovost posnetkov ob šibki svetlobi. Temu primerna je tudi kakovost izdelave ohišja OM-D, odpornega na vse vremenske razmere. Fotoaparat z izjemno hitrim sistemom za samodejno ostrenje in stabilizacijo slike je zaradi kompaktnega ohišja in nizke teže idealen za fotografiranje hitrih motivov v naravi ob vsakršnih vremenskih razmerah. Novi OM-D E-M5 Mark II bo na voljo od druge polovice februarja.

  Več
 • M. ZUIKO DIGITAL ED 14-150 mm 1 : 4,0-5,6 II
  NOVO

  05.02.2015

  V vseh pogledih izboljšani vsestranski zum objektiv

  Ko se namesto z vsakodnevnimi opravki raje ukvarjate s fotografijo, potrebujete opremo, ki ni le vzdržljiva in lepe zunanjosti, temveč zagotavlja tudi najboljše delovanje glede na svojo velikost in težo. Pri tem seveda ne gre pozabiti niti na prilagodljivost in okretnost. Olympusov telefoto objektiv M. ZUIKO DIGITAL ED 14-150 mm 1 : 4,0-5,6 II druge generacije je natanko to - s prenovljeno konstrukcijo in lečami z Olympusovim optičnim premazom ZERO, ki skrbi za višjo optično kakovost. Mojstri v M. ZUIKO so k dosedanjim odlikam objektiva 14-150 mm dodali še robustno zaščito pred vsemi vremenskimi vplivi, zato je idealen za uporabo na Olympusovih fotoaparatih OM-D, prejemnikih številnih priznanj in nagrad. Tako kot njegov vsestranski predhodnik je tudi novi objektiv lahek in kompakten. Na voljo od druge polovice februarja 2015 po priporočeni maloprodajni ceni 649 €.

  Več
 • Olympus Tough TG-860
  NOVO

  05.02.2015

  Fotoaparat serije TOUGH z najbolj širokokotnim objektivom je pripravljen na izziv

  Novi Olympus Tough TG-860 prinaša ljubiteljem akcije in adrenalinskih športov vse, kar potrebujejo - ultra širokokotni objektiv, upravljanje z eno roko, premični LCD za lažje avtoportretiranje, dodatno je na voljo tudi poseben športni etui. Ob kolesarjenju po brezpotjih ali drsanju po valovih med kajtanjem lahko dogajanje posnamemo le z zelo širokokotnim objektivom, zlasti če lahko fotoaparat držimo le z eno roko in imamo za idealni posnetek na voljo le eno priložnost. Zato je Olympus v novi fotoaparat STYLUS Tough TG-860 vgradil objektiv z najbolj širokim kotom, kar jih je na voljo v razredu kompaktnih fotoaparatov (21-105 mm*). Tudi sprožilca sta dva, kar ljubiteljem adrenalina omogoča fotografiranje in videosnemanje v popolni ostrini in v različnih formatih, med premikanjem, nošenjem rokavic, z levo ali desno roko … TG-860 bo na voljo od sredine marca 2015 po priporočeni maloprodajni ceni 299 €.

  Več
 • Ribjeoki objektiv M. ZUIKO DIGITAL ED 8 mm 1 : 1,8 PRO
  NOVO

  05.02.2015

  Velikih pet! Na obzorju že peti objektiv M. ZUIKO Pro

  V letu 2015 se bo Olympusovi že večkrat nagrajeni seriji objektivov M. ZUIKO PRO, ki združuje pristno profesionalno kakovost s kompaktnostjo in nizko težo fotoaparatov Mikro ŠtiriTretjine, pridružil še peti objektiv. Svetlobno močni ribjeoki objektiv M. ZUIKO DIGITAL ED 8 mm 1 : 1,8 PRO bo skupaj s še enim, širokokotnim zoom objektivom PRO, ki bo prišel na trgovske police letos, in super-telefoto objektivom s fiksno goriščno razdaljo, ki je trenutno še v fazi razvoja, postal stalni član družine objektivov PRO. V njej sta trenutno dva objektiva. Vsi objektivi M. ZUIKO PRO so razviti in izdelani po najvišjih standardih in zagotavljajo najvišjo kakovost slike, kar jo je Olympus dosegel pri svoji optični opremi.

  Več informacij o M.ZUIKO
 • PEN E-PL7, bel
  NOVO

  28.08.2014

  Za elegantno fotografiranje odličnih avtoportretov - PEN E-PL7

  PEN E-PL7 je odličen fotoaparat in hkrati prefinjen modni dodatek k izbranemu slogu. Visoko kakovostno ohišje z navidez usnjeno sprednjo stranjo sijajno dopolnjuje vsako elegantno garderobo in ga je užitek držati v rokah. Posebni LCD na dotik, ki ga je mogoče premakniti navzdol, olajša fotografiranje avtoportretov in preprečuje prekrivanje objektiva z dlanjo. Z vgrajeno povezavo Wi-Fi je nadvse kakovostne fotografije zelo enostavno objavljati na spletu in družabnih omrežjih.

  Več
 • Srebrn E-M1

  15.09.2014

  Profesionalen in prenosen

  Čedalje več profesionalnih fotografov se odloča za Olympus kot tržno znamko, ki zagotavlja izjemno prenosne sistemske fotoaparate in objektive profesionalnega razreda, odporne na vse vremenske razmere. Nova srebrna izdaja klasičnega OM-D E-M1 ima nameščeno najnovejšo različico strojne programske opreme 2.0 z novimi funkcijami, npr. digitalno korekcijo napak objektiva, sestavljeno fotografijo v živo in upravljanjem fotoaparata z računalnikom. Fotografom, ki želijo profesionalno fotografirati, bo gotovo všeč tudi ohišje E-M1 v novi, srebrni barvi.

  Več
 • M. ZUIKO DIGITAL ED 40-150 mm 1 : 2,8 PRO

  15.09.2014

  Vrhunski v profesionalnem razredu

  Profesionalni zoom objektiv M. ZUIKO DIGITAL ED 40-150 mm 1 : 2,8 PRO je zaščiten pred prahom, dežjem in mrazom - ter izstopa celo v profesionalnem razredu. »Predolgi, preveliki in pretežki,« se običajno glasi mnenje profesionalcev o objektivih DSLR. Zato je Olympus ta objektiv izdelal kompaktnejši in lažji od običajnih objektivov polnega formata, vendar s povsem primerljivimi lastnostmi in zmogljivostjo delovanja.

  Več

Posodobitve strojne programske opreme

 • Črn E-M1, sprednja stran
  NOVO

  05.02.2015

  Nova nadgradnja strojne programske opreme za vodilni model serije OM-D, E-M1

  Najnovejša nadgradnja strojne programske opreme v3.0 za OM-D E-M1 prinaša dve novi funkciji. Pri rafalnem fotografiranju s hitrostjo 9 posnetkov na sekundo se poleg izjemno hitrega dvojnega samodejnega ostrenja uporablja še dodatno ostrenje, ki izostri vsak posamezen posnetek posebej in zagotovi popolno ostrino, brez zamegljenosti. Nadgradnja omogoča tudi uporabo najnovejše različice Olympusove aplikacije OI.Share (v2.5), s katero lahko med videosnemanjem na zaslonu telefona prek povezave Wi-Fi prikažemo živo sliko s fotoaparata. Nadgradnja je brezplačna in je na voljo od 24. februarja 2015. Za prenos in namestitev na fotoaparat je potreben program za posodabljanje Olympusovih digitalnih fotoaparatov (Olympus Digital Camera Updater).

  Več
 • NOVO

  29.01.2015

  Posodobitev strojne programske opreme E-PL7

  Na voljo je posodobitev strojne programske opreme za E-PL7 na različico 1.2.

  Več
 • Črn STYLUS 1, sprednja stran
  NOVO

  15.01.2015

  Nadgradnja strojne programske opreme za STYLUS 1 prinaša večjo goriščno razdaljo in še veliko več

  Olympus je izdal obsežno nadgradnjo strojne programske opreme za STYLUS 1, ki še izboljšuje odlične tehnične lastnosti enega najboljših kompaktnih fotoaparatov, prejemnika oblikovalske nagrade red dot 2014. Na različico v2.0 nadgrajen fotoaparat ima večjo goriščno razdaljo in omogoča fotografiranje s širokim kotom vse do 22,4 mm*. Nova strojna programska oprema prinaša uporabnikom STYLUS 1 ustvarjalne možnosti intervalnega fotografiranja in izdelave intervalnega videa, ki sta zelo priljubljeni funkciji med uporabniki Olympusovih vrhunskih fotoaparatov OM-D. Med številnimi drugimi izboljšavami velja omeniti združljivost z najnovejšo različico Olympusove aplikacije za pametne telefone OI.Share v2.5, s katero lahko fotoaparat brezžični sprožimo prek telefona. Nadgradnja je brezplačna, za prenos in namestitev na fotoaparat je potreben program za posodabljanje Olympusovih digitalnih fotoaparatov (Olympus Digital Camera Updater).

  Več
 • Črn M. ZUIKO DIGITAL ED 12-50 mm
  NOVO

  15.01.2015

  Posodobitev strojne programske opreme za objektiv M. ZUIKO DIGITAL ED 12-50 mm F3,5-6,3 EZ

  Na voljo je posodobitev strojne programske opreme za objektiv M. ZUIKO DIGITAL ED 12-50 mm F3,5-6,3 EZ na različico 1.3.

  Več
 • NOVO

  09.12.2014

  Posodobitev strojne programske opreme za objektiv M. ZUIKO DIGITAL ED 12-40 mm F2,8 PRO

  Na voljo je posodobitev strojne programske opreme za objektiv M. ZUIKO DIGITAL ED 12-40 mm F2,8 PRO na različico 1.1.

  Več
 • Črn OM-D E-M1, sprednja stran
  NOVO

  20.11.2014

  Posodobitev strojne programske opreme za E-M1

  Na voljo je posodobitev strojne programske opreme za E-M1 na različico 2.2.

  Več
 • Črn M. ZUIKO DIGITAL ED 40-150 mm
  NOVO

  13.11.2014

  Posodobitev strojne programske opreme za seriji Olympusovih fotoaparatov PEN in OM-D

  Naš najnovejši objektiv v profesionalnem razredu M. ZUIKO DIGITAL ED 40-150 mm 1 : 2,8 PRO zagotavlja vrhunsko delovanje in kakovost. Vendar lahko lastniki naslednjih fotoaparatov njegovo delovanje še izboljšajo s posodobitvijo strojne programske opreme na fotoaparatu: (E-PM1, E-PM2, E-P3, E-PL3, E-P5, E-PL5, E-PL6, E-PL7, E-M1, E-M5 in E-M10). Kliknite na spodnjo povezavo do spletnih strani s prenosi in na seznamu izberite svoj fotoaparat.

  Več
 • 16.09.2014

  Posodobitev strojne programske opreme za makro objektiv M. ZUIKO DIGITAL ED 60 mm 1 : 2,8

  Na voljo je posodobitev strojne programske opreme za makro objektiv M. ZUIKO DIGITAL ED 60 mm 1 : 2,8 na različico 1.1.

  Več